konstruksjon; vi utvikler og produserer alle våre redskaper i Norheimsund, Hardanger

 

konstruksjoncloseto890x250

 

Etter de innledende fasene kan konstruktøren sette seg ned ved tegnebordet og slippe kreativiteten løs. Konstruksjonsavdelingen er utstyrt med moderne 3D-modelleringsverktøy som gir stor fleksibilitet i utformingen av produktene. Modellenes bevegelige deler kan bl.a. simuleres på skjermen noe som gir ingeniørene bedre forutsetninger for å konstruere funksjonelle redskaper med god design. I tillegg til å tegne selve produktet er konstruktørene ansvarlig for å utarbeide bruksanvisninger, produksjons- og jiggtegninger.

 

Når redskapet er ferdig konstruert produseres en eller flere prototyper for grundig testing. Ønskede endringer gjøres før de endelige tegningene overføres digitalt fra konstruksjonsavdelingen til produksjonen og kan hentes inn på maskineringsverk og brenne- og sveiseroboter.

 

 

  • prototype288x165 Prototype: Konstruktøren er sterkt delaktig i sammensetting og oppbygging av prototyper.
  • brukarmanual288x165 Dokumentasjon: Konstruktøren er også ansvarlig for å utvikle og holde produktets bruksanvisning oppdatert.
  • konstruktorto288x165 3D-konstruksjon: Ingeniørene benytter 3D-modellering i utforming av nye og videreutvikling av eksisterende produkt.
FaLang translation system by Faboba