kundehistorie; daglig snakker vi med brukerne våre og deres tilbakemeldinger er uvurderlige for oss - her får du høre historiene deres ...

  

torheineaaslibraaten890x250

 

 

– Det er et kjempeskjær!

 


Tor Heine Åslibråten fra Hedalen uttrykker seg slik da vi slår på tråden. Han bor i Valdres midt mellom Fagernes og Hønefoss, og har kjøpt Dalen utstyret hos Eiksenteret på Hønefoss.
 

Hvert halvår trekker Dalen ut en heldig vinner mellom de som har registrert sitt produkt i Dalen sin kundedatabase enten på nettet eller på følgekortet. Denne gangen var det Tor Heine som var den heldige etter at han hadde kjøpt toppmodellen, Dalen Traktorskjær 2022, sist høst.

 

– Det passet godt å vinne en ny komplett pallegaffel. Jeg har en Dalen pallegaffel fra før, men den er utslitt etter mye bruk, så det var svært bra, sier den fornøyde Dalen-kunden.

 

Han driver firmaet Åslibråten Brøyteservice sammen med faren. De arbeider både med snøbrøyting,  strøing, og med hyttebygging om vinteren. Om sommer blir rundballepressing og grashåndtering som er i fokus.

 

Når vi kommer inn på høstens investering bryter han ut; – Det er et kjempeskjær, det kaster godt og går rolig! Jeg er veldig godt fornøyd med trakorskjæret! På vår nye Fendt 716 kan jeg kjøre litt trykk på 3-punkten fra traktoren, og da skjærer det lett ned på asfalten. Det er stødig, har ikke slark og har god kvalitet, sier Åslibråten.

 

Når det gjelder snøfresere så har han hatt flere typer. Tidligere hadde han en 2006 som gikk 1600 timer før den ble byttet ut, og nå er det en totrinnsmodell 2010 som blir benyttet. Til høsten skal det bli enda en ny Dalen freser. Han har hørt rykte om en ny totrinnsfreser som  skal lanseres fra Dalen, og den skal være midt i blinken for ham.

 

– Det er lang vinter, fra begynnelsen på november til begynnelsen på april. Da blir det mye brøyting. Det kan variere mellom 1000 og 1500 timer, og vi kan ha svært mye snø. I 2009 hadde vi 2 meter.

 

Han er svært godt fornøyd med driftssikkerheten på snøfresene fra Dalen, ut fra at han også har prøvd konkurrerende utstyr. –  Ja, snøfreserne fra Dalen er noe for seg selv, avslutter den fornøyde snøfreskunden fra Hedal.

 

FaLang translation system by Faboba