vinner; hvert halvår trekker vi ut en vinner blant våre registrete kunder - her kan du høre historiene deres ...

 

rolstad890x250

 

Vi er allerede godt inne i 2010 og vi har igjen kontaktet en av våre registrerte kunder, denne gangen fra andre halvår 2009.

 

- Du verden! 

 

Det er Lars Gjersøyen Rolstad(48) som uttykker seg slik, da vi slår på tråden og forteller ham at han er blitt den lykkelige vinner av en DALEN pallegaffel.

 

Han holder til på Skarnes i Sør-Odal Kommune i Hedemark. Før jul kjøpte han seg en Dalen sandstrøer modell 2034, og han registerte da produktet på websidene til Dalen. Dermed ble han med i trekningen av pallegaffelen som han nå ble vinner av.

 

– Beste investering jeg har gjort! Jeg kjøpte sandstrøer for at det ikke skulle være glatt, og i vinter har været vært så stabilt at den står forsatt inne og er ubrukt, sier han i en munter tone.

Han er storbonde med hele 650 mål med korn og poteter, og i tillegg til gårdsdriften har han en liten deltidsjobb utenfor gården. 

 

Det er to grønne traktorer på bruket med typebetegnelse John Deere, henholdsvis 6400 og 6910, så DALEN pallegaffel kommer nok ikke til å stå ubrukt når potetkassene skal håndteres.

 

Vi gratulerer den lykkelige vinneren med en DALEN pallegaffel! En DALEN Pallegaffel med HMV-kopilng er på vei.

 

 

 

 

 

FaLang translation system by Faboba