vinner; hvert halvår trekker vi ut en vinner blant våre registrete kunder - her kan du høre historiene deres ...

 

norskeflagg890x250

 

Det er igjen tid for å ringe en av våre registrerte kunder med en meget gledelig nyhet: Du er vinner av en komplett DALEN Pallegaffel med valgfri kopling! Det er alltid en fornøyelse å ta denne telefonen og dette tilfellet var intet unntak.

 

Denne gangen var det Gårdbruker Rolf Gylland som svarte i den andre enden. – Det høres bra ut, sa en humrende vinner da vi ringte.

 

Gylland, som i oktober registrerte sin nye Vedmaskin 2052, holder til i Melhus Kommune i Sør-Trøndelag. Maskinen som har helhydraulisk drift, har ikke gått så mye enda og er pakket vekk for sesongen. – I april regner vi med å gjenoppta vedproduksjonen. Vi produserer ikke så mange pallene i løpet av året, men det blir litt mer enn til eget bruk. For det meste kjøres kubbene i storsekk mens veden som går til eget bruk lastes på henger og tippes på eget lager.

 

Maskinen trekkes normalt av en MF 135. – MF’en er rimelig i bruk og på denne måten kan hovedtraktoren, en Valmet 6000, brukes til bortkjøring av de ferdige sekkene, sier Gylland.

 

Maskinen ble kjøpt hos Eik Senteret Trondheim i fjor og registreringskortet som fulgte maskinen ble sendt inn kort tid etter.

 

Vi gratulerer vinneren og ønsker lykke til videre. En DALEN Pallegaffel med HMV-kopilng er på vei. Hvert halvår trekker vi ut en vinner blant DALEN-kunder som har registrert produktet sitt i perioden 01.01-31.06 eller 01.07-31.12.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FaLang translation system by Faboba