totaløkonomi; tenk hele regnestykket ved investering - hva koster produktet deg over den totale levetiden?
 
totalokonomi890x250_img_8647
 
 

 

Noen høyere? En historie om totaløkonomi – fra virkeligheten!

For en tid tilbake ringte en av våre forhandlere oss. Han hadde akkurat solgt en Vedmaskin 2054 og hadde noen spørsmål rundt leveringen. Han kunne fortelle at kunden til nå hadde produsert mye ved med en Dalen Vedmaskin 1554. Denne maskinen ble lagt for salg på nettet og det gikk ikke lang tid før telefonen ringte – ikke bare en gang, men mange. Og etter kort tid var maskinen solgt. En heldig mann fra Vestlandet fikk tilslaget enda han ikke hadde det høyeste budet! Og prisen? Over 15.000,- mer enn da kunden kjøpte den ny for syv år siden!

Historien er absolutt ikke enestående. Færre driftsstans, lettsolgt som brukt og høy innbyttepris forsvarer investeringen – det vil du også merke!

Høy innbyttepris
Som historien over viser, får du som regel god pris for Dalen-utstyret om du skulle bestemme deg for å bytte det ut. Vårt systematiske arbeid med å bygge merkenavnet Dalen vil sikre deg at denne trenden fortsetter.

Lettsolgt som brukt
Produktene holder seg ikke bare godt i pris, de er også svært populære som innbyttevarer eller salgsvarer på nettet – de er virkelig lettsolgt som brukt. En tur på nettet viser at det er lite brukt Dalen-utstyr til salgs og når det først blir lagt ut forsvinner det fort. I tillegg vil du oppleve at landbruksforhandlerne ikke vegrer seg for å ta utstyret i innbytte, da de vet at det sjelden blir stående lenge på lageret.
 
God funksjonalitet og færre driftsstans
Vårt utstyr har god funksjonalitet og gir deg færre driftsstans den tiden du eier det. I praksis leverer vi også reservedeler mye lenger enn de 10 årene vi er pålagt å gjøre det.
 
Lykke til med valget av ditt nye traktormonterte utstyr!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
FaLang translation system by Faboba