Arild Hamre om 2004 Snøfres

folder_openKundehistorier
Vinner av konkurranse

Hvert halvår trekker vi ut en vinner blant DALEN-kunder som har registrert produktene sine, og nylig trakk vi ut vinneren for første halvår 2008. Alle registrerte kunder i perioden 01.01.08-31.06.08 var med i trekningen av en gratis DALEN pallegaffel med valgfri kopling.

Vinneren

Denne gangen var det Arild Hamre fra Sigdal Kommune i Buskerud som ble trukket ut av hatten, og igjen var det en 2004-kunde som stakk av med seieren.

– Det var moro, uttalte premievinneren da vi ringte med den gledelige nyheten.

Fresen kjøpte han hos Eik Senteret Hønefoss på slutten av fjoråret. – Jeg har ikke fått brukt den så mye enda, men jeg er godt fornøyd med de erfaringene jeg har gjort meg. For øyeblikket har jeg også en annen fres, men 2004-en vil nok bli brukt mer kommende sesong. Fresen står klar til bruk den.

Hamre driver leiekjøring og freser hovedsakelig småveier i distriktet. Fresen kjører han på en 96 HK Landini Blizzard med turbo, så krefter til å drive fresen er det ikke problem med.

– Det pleier å ligge en god del snø her om vinteren og det er ikke uvanlig at det ligger en meter og vel så det.

Hamre sendte inn registreringskortet som fulgte fresens bruksanvisning. Vi gratulerer vinneren og ønsker lykke til med den kommende snøsesongen. En DALEN Pallegaffel med triangelkopling er på vei over fjellet.

Related Posts

keyboard_arrow_up