Personvern

Sist oppdatert: 30/04/2024

Denne personvernerklæringen beskriver retningslinjene til Lid Jarnindustri AS rundt innsamling, bruk og utlevering av informasjon som vi samler inn når du bruker nettstedet vårt, dalen.no («Tjenesten»). Ved å gå inn på eller bruke Tjenesten, samtykker du til innsamling, bruk og utlevering av informasjonen din i samsvar med denne personvernerklæringen. Hvis du ikke samtykker til det samme, ber vi deg om å ikke bruke Tjenesten.

Vi kan når som helst endre denne personvernerklæringen uten å varsle deg på forhånd, og vil legge ut den reviderte personvernerklæringen på tjenesten. De reviderte retningslinjene vil tre i kraft 180 dager etter at de reviderte retningslinjene er lagt ut i Tjenesten, og din fortsatte tilgang til eller bruk av Tjenesten etter dette tidspunktet vil utgjøre din aksept av de reviderte retningslinjene for personvern. Vi anbefaler derfor at du leser gjennom denne siden med jevne mellomrom.

Informasjon vi samler inn

Vi samler inn og behandler følgende personopplysninger:

 • Navn
 • E-post
 • Mobilnummer
 • Adresse
 • Firma

Hvordan vi samler inn informasjon

Vi samler inn/mottar informasjon om deg på følgende måte:

 • Når en bruker fyller ut registreringsskjemaet eller på annen måte sender inn personlig informasjon
 • Øvrig samhandling med nettstedet
 • Fra offentlige kilder

Hvordan vi bruker informasjonen

Vi kan bruke informasjonen vi samler inn om deg til følgende formål:

 • Markedsføring/reklame
 • Opprette/administrere brukerkonto
 • Attester
 • Innsamling av tilbakemeldinger fra kunder
 • Behandling av betaling
 • Brukerstøtte
 • Administrasjon
 • Beskyttelse av nettstedet

Hvis vi ønsker å bruke opplysningene dine til andre formål, vil vi be deg om samtykke, og vi vil kun bruke opplysningene dine når vi har mottatt ditt samtykke, og da kun til de formålene du har gitt samtykke til, med mindre vi er pålagt å gjøre noe annet i henhold til loven.

Hvordan vi deler informasjon

Vi overfører ikke personopplysningene dine til en tredjepart uten å be om ditt samtykke, med unntak av de begrensede omstendighetene som er beskrevet nedenfor:

 • Markedsføringsbyråer
 • Analyse

Vi krever at slike tredjeparter kun bruker personopplysningene vi overfører til dem til det formålet de ble overført for, og at de ikke oppbevarer dem lenger enn det som er nødvendig for å oppfylle det aktuelle formålet.

Vi kan også utlevere personopplysningene dine i følgende tilfeller: (1) for å overholde gjeldende lov, forskrift, rettskjennelse eller annen juridisk prosess; (2) for å håndheve avtalene dine med oss, inkludert denne personvernerklæringen; eller (3) for å svare på påstander om at din bruk av Tjenesten bryter med tredjeparts rettigheter. Hvis Tjenesten eller selskapet vårt slås sammen med eller kjøpes opp av et annet selskap, vil informasjonen din være en av eiendelene som overføres til den nye eieren.

Oppbevaring av informasjon

Vi oppbevarer personopplysningene dine hos oss i 90 dager til 2 år etter at brukerne avslutter kontoene sine, eller så lenge vi trenger dem for å oppfylle formålene de ble samlet inn for, som beskrevet i denne personvernerklæringen. Det kan hende at vi må oppbevare visse opplysninger i lengre perioder, for eksempel for å føre register/rapportere i samsvar med gjeldende lov eller av andre legitime grunner, som håndheving av juridiske rettigheter, forebygging av svindel osv. Anonym restinformasjon og aggregert informasjon, som hverken direkte eller indirekte kan identifisere deg, kan lagres på ubestemt tid.

Dine rettigheter

Avhengig av gjeldende lovgivning kan du ha rett til å få tilgang til og rette eller slette personopplysningene dine eller motta en kopi av personopplysningene dine, begrense eller motsette deg aktiv behandling av personopplysningene dine, be oss om å dele (overføre) personopplysningene dine til en annen enhet, trekke tilbake eventuelle samtykker du har gitt oss til å behandle opplysningene dine, rett til å sende inn en klage til en lovbestemt myndighet og andre rettigheter som kan være relevante i henhold til gjeldende lovgivning. For å utøve disse rettighetene kan du skrive til oss på post@dalen.no. Vi vil svare på forespørselen din i samsvar med gjeldende lovgivning.

Du kan reservere deg mot direkte markedsføringskommunikasjon eller profilering vi utfører for markedsføringsformål ved å skrive til oss på post@dalen.no.

Vær oppmerksom på at hvis du ikke tillater oss å samle inn eller behandle de nødvendige personopplysningene eller trekker tilbake samtykket til å behandle dem til de nødvendige formålene, kan det hende at du ikke får tilgang til eller kan bruke tjenestene som innhenter personinformasjonen.

Informasjonskapsler osv.

Hvis du vil vite mer om hvordan vi bruker informasjonskapsler («cookies») og hvilke valg du har i forhold til disse sporingsteknologiene, kan du lese våre retningslinjer for informasjonskapsler.

Sikkerhet

Sikkerheten til informasjonen din er viktig for oss, og vi vil bruke rimelige sikkerhetstiltak for å forhindre tap, misbruk eller uautorisert endring av informasjonen din under vår kontroll. På grunn av de iboende risikoene kan vi imidlertid ikke garantere absolutt sikkerhet, og følgelig kan vi ikke garantere for sikkerheten til informasjon du overfører til oss, og du gjør det på egen risiko.

Tredjepartslenker og bruk av informasjon

Tjenesten vår kan inneholde lenker til andre nettsteder som ikke drives av oss. Denne personvernerklæringen omhandler ikke personvernerklæringen og annen praksis hos tredjeparter, inkludert tredjeparter som driver et nettsted eller en tjeneste som kan være tilgjengelig via en lenke i Tjenesten. Vi anbefaler på det sterkeste at du leser personvernerklæringen til hvert nettsted du besøker. Vi har ingen kontroll over og påtar oss intet ansvar for innholdet, personvernerklæringene eller praksisen til tredjeparts nettsteder eller tjenester.

Klage / personvernombud

Hvis du har spørsmål eller bekymringer om behandlingen av informasjonen din som er tilgjengelig hos oss, kan du sende en e-post til post@dalen.no. Vi vil behandle dine bekymringer i samsvar med gjeldende lov.

Lid Jarnindustri AS
Steine 35
N-5600 Norheimsund

+47 56 55 38 00
post@dalen.no

keyboard_arrow_up