Jon Gåsvatn om Snøfreser 2012

folder_openKundehistorier
Vinner av konkurranse

Vi har lagt bak oss første halvår i 2009 og det er igjen tid for å ringe en av våre registrerte kunder.

Vinner fra Møre og Romsdal

Denne gangen var det Jon Gåsvatn fra Rindal Kommune i Møre og Romsdal som gikk seirende ut av trekningen. – Det var flott, veldig overraskende!

Gardbrukeren registrerte på etterjulsvinteren i år en Snøfres 2012. Fresen, som ble kjøpt hos Eik Senteret Surnadal, fikk kjørt seg godt. – Det var en god del snø på nyåret i år så jeg ble godt vant med den. Jeg har en del veier og plasser på gården og i tillegg rydder jeg snø for en nabo og hytteeiere i området. Jeg kunne nok klart meg med en mindre fres men 2012-en sparer meg for mye tid!

Gåsvatns nye fres erstatter en DALEN 0978 som har vært trofast gjennom mange sesonger. – Det er en stor forandring å gå fra v-fres til totrinns, spesielt med tanke på kapasitet og hvordan den takler kram snø. Dessuten kan jeg nå snu fresen og rygge når veiene er snødd igjen.

– Snøfressesongen starter ofte i slutten av oktober eller starten av november. Snødybden varierer, men det ligger ofte 1,5 meter snø her i området. I perioder er fresen i bruk hver dag.

Gåsvatn er ikke ukjent med utstyr fra DALEN. Maskinparken inneholder allerede DALEN skuffe, vedkløyver, rundballegriper, pallegaffel og gaffelforlengere – Jeg er godt fornøyd med utstyret fra dere og planlegger å investere i sandstrøer til sesongen.

Vi gratulerer vinneren og ønsker lykke til videre. En DALEN Pallegaffel med HMV-kopling er på vei. Hvert halvår trekker vi ut en vinner blant DALEN-kunder som har registrert produktet sitt i perioden 01.01-31.06 eller 01.07-31.12.

Related Posts

keyboard_arrow_up