Ståle Thorholfsen om 2054 Vedmaskin

folder_openKundehistorier
Vinner av konkurranse

Det er en begeistret Ståle Thorolfsen (41) fra Våler i Østfold som uttrykker seg slik når vi slår på tråden. Han kjøpte seg en vedmaskin modell 2054 sist høst, og registerte produktet på dalen.no. Dette medførte at han ble trukket ut som heldig vinner av en DALEN Pallegaffel 1294-TR.

– Jeg har hatt flere ulike vedmaskiner tidligere som jeg ikke har vært så fornøyd med, men kreftene er veldig bra på DALEN 2054. Jeg er svært fornøyd med denne maskinen!

– Den er sterk og veldig grei å arbeide med. Jeg har sponavsug og hydraulisk innmaterbord som forenkler prosessen og avlaster svært mye når man arbeider alene med maskinen, sier Thorolfsen.

Thorolfsen har et lite småbruk, der jorden er bygslet bort. Han har et par hundre mål med utmark, for det meste med bjørk. Det blir også kjøpt inn noe eksternt virke.

En DALEN pallegaffel vil derfor gjøre den aktive hobbybonden enda et hakk mer effektiv. Vedproduksjonen er en fritidsbeskjeftigelse da Thorolfsen ellers driver eget importfirma med tepper fra Holland og Belgia.

Related Posts

keyboard_arrow_up