Christian Walter om Dalen Snøfres 2004

folder_openKundehistorier
Vinner av konkurranse

Den er bare helt fantastisk!

Christian Walter registrerte sin DALEN Snøfres 2004 på nettet i begynnelsen av november og ble trukket ut blant alle mottatte registreringer i perioden 1. juli – 31. desember 2007. Han er nå den lykkelige eier av en standard DALEN Pallegaffel med valgfri koplingsramme.

— Det var hyggelig, utbryter Christian Walter da vi ringer angående trekningen, før han kjapt fortsetter. Da jeg kjøpte traktor for noen år siden skulle jeg ha med fres fra dere men på grunn av stort salg var dere gått tom for sesongen. Det endte med at jeg kjøpte et konkurrerende merke som jeg byttet inn igjen mot en DALEN 2004 før denne sesongen. Den er bare helt fantastisk, den går lett … ja, den er helt enestående.”

Walter bor i Skåbu i Oppland der det for tiden er rikelig med snø. “Vi fikk nylig 60 cm på en uke, og nå ligger det nok en meter her” sier den engasjerte vinneren.

Fresen kjører han på en Deutz Agroplus, 75 HK, 4 WD som han kjøpte hos Eik Senteret Vinstra for 2 år siden. — Jeg brøyter mest gårdsveier og gårdsplasser, og på det meste er den i bruk tre ganger om dagen, avslutter Walter.

Vi gratulerer vinneren og ønsker lykke til. En DALEN Pallegaffel med HMV/Trima kopling er på vei!

Related Posts

keyboard_arrow_up