Strøeren har vært en revolusjon!

folder_openKundehistorier
Vinner av konkurranse

Det er Bent Salmelid som sier dette da vi slår på tråden. Han er driftsleder ved Lørenskog kirkegård og gravlund i Lørenskog kommune. Her er det en kirkegård på nesten 100 mål, og totalt er det 9000 graver i området. Lørenskog ligger mellom Oslo og Lillestrøm og det er 35000 innbyggere i kommunen.

Ulykkesbrann

5.desember i fjor brant driftsbygningen til kirken ned til grunnen sammen med alt utstyr. Politiet kunne ikke konkludere men utelukket ikke at brannårsaken var en motorvarmer på en gammel traktor. Brannen var medvirkende til at kommunen bevilget totalt 9 mill. til ny driftsbygning samt et nytt administrasjonsbygg.

– I etterkant kan jeg si at det i grunnen var greit det som skjedde, vi fikk anledning til å kjøpe utstyr tilpasset våre behov. Det ble litt nytt og mye brukt utstyr. Utgravingen av tomten til den nye driftsbygningen begynner om en måneds tid. Her får vi også et eget sandskur hvor vi kan lagre sanden tørt og unngår å få klumper i den, sier Salmelid.

En ny start

I februar gikk de til innkjøp av en ny sandstrøer av type 2034-S, for å erstatte den gamle sandstrøeren som ble tatt av flammene. – Vi er svært fornøyd med denne, og den har vært en revolusjon! Nå kan vi rygge vi rett inn i strømassen og får en effektiv og god fylling, og den er svært enkel i bruk, sier Salmelid.

Han legger ikke skjul på at de hadde negative erfaringer med bruken av sandstrøeren som brant opp, men det var ingen Dalen-strøer. – Det er viktig å få gjort arbeidet raskt og effektivt, og det skjer med 2034-S. Den er også enkel å vedlikeholde.

– Sandstrøeren benyttes til vinterstrøing, og totalt er det ca. fire km med etablerte kjørerveier mellom gravene og de to parkeringsplassene som skal holdes. – Vi er fire personer som jobber ved avdelingen, og det er bårelevering hele tiden, så det er viktig at utstyret fungerer, sier Salmelid.

– Sandstrøeren ble kjøpt i en pakkeløsning av Felleskjøpet på Kløfta. Det ble kjøpt en brukt traktor på 70 hk sammen med en bakmontert snøfreser og en 45 HK John Deere, med forskjellig utstyr. Sandstrøeren er bakmontert på den største traktoren, sier Salmelid.

Gratulerer!

Årsaken til at vi kontaktet Bent Salmelid er at de hadde registrert sin nye sandstrøer på vår hjemmeside, da den ble innkjøpt i februar. Hvert halvår trekker vi ut en vinner blant de som har registrert sine Dalen produkt, og denne gangen fant vi den heldige vinneren på Lørenskog. Premien er en Dalen pallegaffel, og vi ønsker lykke til for Salmelid og hans kolleger!

Related Posts

keyboard_arrow_up